Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς! Αλτ τί είστε εσεις;

Γεια σας κορίτσια,
Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς που έχουμε στην Ελλάδα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα Cherrybox, Beautytestbox, Glowbox και το Organicbeautybox.
Καταρχάς τι ειναι αυτά:
Πως θα σου φαινόταν δίνοντας ενα  ποσο της τάξης των 15-25€ περίπου να παρεις ενα κουτακι γεμάτο full size, travel size κ δειγματα από προϊόντα ομορφιας τα οποία θα ειναι στα μέτρα σου, όμως δε θα ξερεις τι θα εχει μεσα!!!;
 Αυτή ειναι η γενική ιδέα! Συμπληρωνεις ενα ερωτηματολόγιο σχετικά με εσενα και τις αναγκες σου, πληρώνεις ενα ποσο κ έρχεται στην πόρτα σου ενα κουτακι έκπληξη γεμάτο καλούδια για σενα.
Απο κρέμες προσώπου, πήλιγκ προσώπου σώματος, αντιηλιακά, αντικυτταριδικα, σαμπουάν, μασκαρα, σκιές, κραγιόν, ταμπόν, οτι φανταστείς... μια φορά είχα βρει καραμέλες αλλα ας τον αφήσω εδω τον σχολιασμό!!! :(
Οτι εχει να κανει με την περιποίηση προσώπου κ σώματος!
Να σας πω οτι ειναι πάντα μεσα στη μόδα, τελευταία βρήκα κ flash tattoos!!!

Ας τα δούμε αναλυτικά:


( το βάζω πρώτο στη λίστα γιατί είναι πρώτο στις προτιμήσεις μου)

Το Cherrybox ειναι ενα κουτακι που ξεκίνησε να βγαίνει κάθε μήνα ενω τώρα ειναι εποχιακό,  κοστίζει 20€ με δωρεάν μεταφορικά. Το αγόρασα αρκετες φορες όταν ήταν μηνιαίο κ οφείλω να πω οτι κάπου πήγαινε να χάσει την κορυφή, πράγμα που κατάλαβε ευτυχώς κ η εταιρεία : σκεφτείτε οτι επαναλαμβάνονταν προϊόντα ή περιελάμβανε άκυρα χρώματα καλλυντικών βάση εποχής, τώρα όμως πανω από ενα χρόνο εχει γίνει εποχικό κ πραγματικά το ενα ειναι καλύτερο απο το άλλο!!!
Για να καταλάβετε καλύτερα τι εχει αυτο το περιβόητο κουτί ρίξτε μια ματια στο summer cherrybox 2015 που πήρα:


το κουτάκι, η καρτέλα που περιγραφει αναλυτικα τα προιόντα κ τις τιμές τους καθως κ μερικά προιόντα Natura Siberica και Bomb Cosmetics που αγόρασα από το e-shop (συντομα review)



και το περιεχόμενο : http://www.cherrybox.gr/summer-box (πατήστε να δειτε αναλυτικα τα προιόντα όλων των κουτιών cherrybox για να εχετε πλήρη εικόνα)



Κατα καιρούς βγάζει κ limited edition boxes που αξίζουν πολλά, πέρσι τον Ιούνιο σκεπτόμενη τις νυφούλες έβγαλε bridal box το οποίο ξεπούλησε κ τα προϊόντα ήταν φοβερά, εμένα την μερα του γαμου μου με έβγαλαν ασπροπρόσωπη!!!
Επίσης τα κουτάκια της γνωστής youtuber' Βάνας Παπαδοπούλου ειναι αξία αναφοράς καθώς περιέχουν πάντα κορυφαία κ προπάντων δοκιμασμένα προϊόντα απο την ίδια (εγω πρόλαβα μονο το δεύτερο- ξεπούλησε σε λίγες ώρες παρόλο που είχε πέσει το σύστημα από όλες εμάς που συνδεθήκαμε για να το παρουμε!!!)

συνεχίζω με www.beautytestbox.gr

Το μηνιαίο αυτό κουτακι ήταν το πρώτο που ξεκίνησε  στην Ελλάδα, με 10€ είχες στο χώρο σου ενα τέλειο κουτακι για αποθήκευση καλλυντικών με πολλά travel sizes προϊόντα κ ενα ή δυο full size. Δεν κατάφερα να το παραγγείλω ποτέ όταν ήταν σε αυτή τη μορφή παρόλο που έμπαινα συνεχώς στο site του, ήταν πάντα sold out. Τους τελευταίους μήνες άλλαξε λίγο το concept του, πάλι με σχετικά λογικό ποσό για τα προϊόντα που περιέχει πάντα, από 12 εώς 25€ βγάζουν δυο είτε τρία διαφορετικά κουτάκια με προϊόντα που ξερεις τί ειναι κ ανάλογα τις ανάγκες σου αγοράζεις. Εδώ το πρόλαβα!!! 11:00 ακριβώς που άνοιξαν οι συνδρομές ήμουν πανω απο το κινητό μου κ τα κατάφερα, πήρα κ εγω ενα πολυπόθητο κόκκινο beautytestbox στο σπίτι μου που πραγματικά μονο κ μονο το συρταρωτό κουτί αξίζει!!!
Να σημειώσω οτι το απογευματάκι, την ημέρα που το αγόρασα, κοίταξα τις συνδρομές κ είχε ξεπουλήσει!

http://www.beautytestbox.com/woman/subscriptions-woman για να δεις τα κουτάκια του προηγούμενου μήνα
οριστε η θεση του κουτιού/συρταράκι στην τουαλέτα μου αφου το αδειασα από τα προιόντα




Εδώ τα πράγματα είναι για άλλη μια φορά μια έκπληξη, με 12€ + 2€ μεταφορικά κάθε μήνα εχεις ενα κουτάκι με 5-6 προϊόντα, συνήθως εχει ενα-δυο σε κανονικό μέγεθος κ τα υπόλοιπα σε travel size. Εχω πάρει πολλά κουτάκια glowbox κ πάντα εχω μια γλυκο πικρή γεύση για αυτά
Από την μια θα εχει πάντα κατι που με ενθουσιάσει από την άλλη με αφήνει με μια αίσθηση οτι θα ήθελα κατι ακόμη στο κουτακι μου για να νοιωσω οτι αξίζει 100%.
Πρεπει να αναγνωρίσω πάντως οτι κάθε μήνα η beauty editor του glowbox Σουζάνα Κεγγίτση θα ανεβάσει βίντεο στο κανάλι του glowbox στο YouTube κάνοντας Unboxing το κουτάκι του μήνα κ δίνοντας πολύτιμες συμβουλές που θα σε κανουν να δεις το glowbox που εχεις στα χέρια σου με άλλη ματιά.


τα προιόντα και η καρτούλα με τις λεπτομέριες και τις τιμές, στο https://www.glowbox.gr/box μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα κουτάκια
Στις φωτογραφίες σας δείχνω τι είχε το κουτακι μου για το μήνα Ιούνιο, μας είχαν δώσει μια ιδέα για το οτι θα περιείχε το best seller της αγοράς  το "Bio oil" (ετοιμάζω review για την αποτελεσματικότητα της χρήσης του), οπότε σίγουρα είχες ένα πολύ καλό προϊόν στα χέρια σου, όμως η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν το ξηρό σαμπουάν batiste (travel size) που την τελευταία εβδομαδα μόνο για αυτο μιλούσαν όλες οι youtubers και τα κανάλια. Αν δε το είχε θα είχα απογοητευτεί παρά από τα υπόλοιπα  αξιόλογα δείγματα που είχε μέσα.
Οπότε, μολις με δυο προϊόντα με κέρδισε ώστε να ανυπομονώ το κουτί του Ιουλίου.


Τελευταίο άφησα το site www.organicbrands.gr ενα ηλεκτρονικό κατάστημα με γνωστές μάρκες οργανικών καλλυντικών ξεκίνησε την δική του προσπάθεια "κουτιού" το organic beauty box.
Αυτο ειναι το κουτάκι που πουλάνε τωρα (07/07/2015), δες αναλυτικά στο
http://www.organicbrands.gr/products-beautybox.asp?cid=560
Η τιμή του κουτιού αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με τα προϊόντα που περιέχει, το καλό είναι ότι γνωρίζεις ακριβώς τί αγοράζεις, περιγραφές μέγεθος συσκευασίας κ την τιμή τους εκτός της προσφοράς ούτε κουτιού (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά κ η αντικαταβολή)·
Ενα πολύ ωραίο στοιχείο του site ειναι οτι εχει κατηγορία travel size στα προιόντα του, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κάτι κ αν σου αρεσει παίρνεις το full size προιόν (ή καλύτερα και τα δύο: το ενα για την τσαντα το άλλο για το νεσεσερ σου)


Να σημειώσω τέλος ότι όλα τα καταστήματα αυτά έχουν πολύ καλά e-shop, καθως επίσης αν σου αρέσει ενα προϊόν  από το συνδρομητικό κουτάκι μπορείς να το αγοράσεις από το e-shop να δεις κ άλλα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας είτε να πάρεις πληροφορίες για το που θα το βρεις.

Αυτά από μένα,
αν εχετε απορίες θα χαρώ να τις μάθω και να τις λύσουμε,
όταν διορθωθεί το τραπεζικό μας σύατημα θα σας μιλήσω και για τα συνδρομητικά κουτάκια του εξωτερικού.
Φιλάκια, Νασουλίτσα.





















2 σχόλια:

  1. συμφωνω μαζι σου σε ολα! εκτος απο το τελευταιο που δεν το εεχω δοκιμασει απο το organic brands κι ετσι δεν εχω αποψη...στα υπολοιπα ομως θα συμφωνησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή