Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Unboxing #julyglowbox Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς Glowbox Ιουλίου

#julyglowbox

Συνδρομητικό κουτάκι από το glowbox.gr για τον μήνα Ιούλιο! 
Μολις έφτασε στα χέρια μου κ αποφάσισα να το ανοίξουμε μαζί

Αν κάποιες απο σας ακολουθούν το glowbox στα social media θα εχει σίγουρα μια ιδέα του τι πρόκειται να βρούμε στο κουτακι του αυτού του μήνα,
Ας το ανοίξουμε λοιπόν να δούμε τι εχει μεσα...

Θα τα πιάσουμε απο πανω αριστερά
Πρώτο προϊόν Erre Due / Bi-Phase Cleansing Lotion (6,25/150ml), 
Λοσιόν ντεμακιγιαζ δυο φάσεων με ουδέτερο ph, εχει μια γλυκιά μυρωδιά σαν ρόδι (αυτό μου θυμίζει), το δοκίμασα σε κραγιόν κ μασκαρα κ έκανε δουλεια, τα αφαιρεσε χωρις να ξηρανει το δέρμα, το δείγμα που είχε το κουτακι μου είναι στα 50 ml.
Είχε κ ενα δειγματακι/φακελάκι erre due cleansing milk.

Συνέχεια από εταιρεία I Love... Αφρόλουτρο nourishing shower cream ( 6,50€/500ml) και Shimer and shine lip gloss (3,60€/15ml)
Το αφρόλουτρακι μου έχει άρωμα vanilla toffe fudge (δείγμα στα 100ml), 
μου θύμισε καφε με αρωμα βανίλια ή μήπως βανίλια με αρωμα καφε... Κατι τέτοιο πολύ ωραίο!!! Το lip gloss εχει αρωμα strawberries & milkshake, δεν άνοιξα να δω πως μυρίζει ακόμη αλλα αν κρίνω απο το αφρόλουτρο δεν θα απογοητευτω. (Full size προϊόν)

Μια πουδρα που την είχα βρει ξανά σε συνδρομητικό κουτακι από Lipsi Cosmetics/ Aphrodite powder (20€/21g), την είχα δοκιμάσει κ μου αρεσε, βέβαια την βρήκα στο ίδιο μέγεθος δειγματακι που την βρίσκω κ σήμερα 4ml αλλα για μένα που βαφομαι μονο για κοινωνικές εκδηλώσεις ειναι αρκετό!
Τα δυο τελευταία προϊόντα ειναι full size,
μια μασκα προσώπου από την εταιρεία Madara organic skincare/ Brightening AHA peel mask (6,20€/12,5ml), εχει ενεργά οξέα, βιταμίνη C και καταπραυντικα συστατικά για λάμψη στην επιδερμίδα- θα την δοκιμάσω κ θα κρίνω :)
Όσο για το τελευταίο προϊόν ειναι ενα μανω από τα Sephora/color hit (5,40€/5ml), απλώθηκε τελεια κ στεγνώνει πολυ γρήγορα! Τωρα όσον αφορά το χρωμα, μπορούσες να βρεις πράσινο, πορτοκαλί είτε γκρι (καφε/γκρι θα το έλεγα εγω), τα δυο πρώτα φωνάζουν καλοκαίρι το τελευταίο χρωμα που πέτυχα μαλλον φθινόπωρο φωνάζει αλλα θα δείξει... Αν μπορέσω να το συνδιασω για τον γαμο της φίλης μου την Κυριακή θα αναθεωρήσω :)


Αυτά από μένα, μπορείτε να δείτε αν αξίζει ή οχι τα χρήματα που έδωσα 15€ (12€ το κουτάκι + 2€ μεταφορικά +1€ αντικαταβολή), το σίγουρο ειναι οτι σχεδόν όλα θα μπουν στο βαλιτσάκι των διακοπών!!!
Αν ενδιαφέρεστε οι συνδρομές ειναι ακόμη ανοιχτές κ δεν εχετε παρα να μπείτε στο site του www.glowbox.gr
Και μιας που είπα διακοπές: έξω ρίχνει καρέκλες!!! Καλό καλοκαίρι ;;;!!! 
Τα λεμε συντομα, 
Νασουλίτσα.

Tip: λίγες μέρες μετά τις πρώτες αποστολές μπορείτε να μπείτε στο κανάλι του glowboxgr στο YouTube και να δείτε το Unboxing μαζί με χρήσιμες συμβουλές για τα προϊόντα του κουτιού από την beauty editor του Glowbox
Δείτε το Unboxing του #julyglowbox εδω: http://youtu.be/df8ywmPhP6Y.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου