Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Χαιρετισμούς από την Κορέα, κορεάτικα καλλυντικά Skinfood, It's skin,Tony Moly, Elizavecca!

Γεια σας τι κανετε; 
Πήγατε διακοπές; Είσαστε διακοπές;
Μαυρίσετε; Ξεκουράστηκατε ή ακόμη καλύτερα κουραστηκατε απο τις βολτες;

Εγω σας εχω Χαιρετίσματα από την Κορέα!!!
Το ξέρατε οτι οι Κορεάτες βρίσκονται στην κορυφή στον τομέα των καλλυντικών; 
Εγω μολις το έμαθα άρχισα να ψάχνω οτι μου ελειπε (κ οχι μόνο), παρήγγειλα λοιπόν (πριν το capital control) κ το πακέτο ήρθε. Περίμενα μήπως κ αλλάξει κατι στα πολιτικά δρώμενα για να σας τα παρουσιάσω αλλά μπαααα... Βέβαια τον καιρό αυτό της αναμονής είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα πραγματάκια κ εχω καλή άποψη για αυτά!

Ας αρχίσουμε λοιπόν: 
Καταρχάς να σας πω οτι υπάρχουν πολλά ιντερνετικά καταστήματα που μπορείς να προμηθευτείς κορεάτικα καλλυντικά, 
έψαξα πολλα από αυτά κ με κέρδισαν το κλασικό eBay.com (εδώ πρέπει να ξερεις για ποιο προϊόν ή ποια εταιρεία ψάχνεις) και το www.beautynetkorea.com (εδώ είναι όλα κορεάτικα)!
Εννοείται οτι πρεπει να επιτραπούν ξανά οι αγορές από το εξωτερικό για να μπορούμε να αγοράσουμε όλα αυτά που σας δείχνω.

Απο το www.beautynetkorea.com πήρα αυτό το κουτάκι με διάφορα καλούδια! Βρίσκεις μεγάλη ποικιλία, συχνές εκπτωσεις, δειγματάκια κ δωράκι, το διάλεξα γιατί είχε κ την επιλογή των δωρεάν μεταφορικών !!!

Ας δούμε αναλυτικά τί είχε το κουτάκι: 

Από την εταιρία Tony Moly : Panda's Dream eye patch (περίπου 3€, το τεμαχιο), αυτοκόλλητα ματιών για ξεκούραση των κ την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων. 
Είναι χωρισμένα με ενα μικρό πλαστικό πλέγμα, έχουν ευχάριστο άρωμα κ κατα τα 10-20 λεπτά που το αφήνεις στα μάτια νοιώθεις πολύ ωραία κ ανακούφιση. Μένουν αρκετά υγρά ακομη μετα τη χρήση κ μπορείς να τα κανεις ενα περασμα κ στο πρόσωπό σου σαν τονωτική λοσιόν.
Το Panda's Dream eye patch ήταν δωράκι με την παραγγελία, μου αρεσει που δίνει δωράκια κ δείγματα, ειναι ευκαιρία για να δοκιμάσεις νέα προϊόντα!

Skin food: Black sugar Mask wash off (9€, τα 100ml) μια μασκα προσώπου με κόκκους ζάχαρη που ενυδατώνει καθώς απολεπίζει ταυτόχρονα. Ενα ιδιαίτερο προϊόν μασκα πήλιγκ που δεν είχα ξαναδεί, πρόκειται για best seller της εταιρείας κ γενικά στα κορεάτικα καλλυντικά. 
Μου άρεσε πολύ το αποτελεσμά της, εχει ενα ελαφρύ άρωμα λεμονιού. Την απλωνεις στο πρόσωπο για λίγα λεπτά, μετά κανεις μασάζ κ ύστερα την αφαιρείς με νεράκι. Αν θελεις να κανεις πιο ήπιο καθαρισμό τότε προσθέσεις νεράκι ή την τονωτική λοσιόν σου στο πρόσωπο για να την αραιώσεις κ μετα κανεις μασάζ στο πρόσωπο.
Το αποτέλεσμα που βλέπεις ειναι ενα πολυ ωραιο ενυδατωμένο και καθαρό πρόσωπο.

Από It's skin:Babyface Petit blusher (6,99$) 
σε ενα γλυκό ροδακινί (βγαίνει σε 4 αποχρώσεις), στη συσκευασία εχει σφουγγαράκι "πον πον" για να το εφαρμόζεις. 
Δεν ειναι πολύ έντονο, αν θέλετε έντονο αποτέλεσμα πρεπει να το εφαρμόσετε πιο πολλές φορές (να το "χτίσετε"). Καλύτερα να το επιλέξετε μόνο αν θέλετε κατι ελαφρύ. Οτι πρεπει για το νεσεσέρ της τσάντας ή για τις διακοπές. 


Από It's skin:Babyface Pore Powder (6,99$, 5gr)
πουδρα σε ελεύθερη μορφή, εχει λευκό χρώμα όμως αφομοιώνεται καλα στο πρόσωπο, εχει κ αυτή η συσκευασία σφουγγαράκι "πον πον", εφαρμόζεται εύκολα κ διώχνει τη λιπαρότητα από το δέρμα. 
Μέσα στο κουτάκι μου είχε ακομη πολλά δειγματάκια από την εταιρεία Tony Moly:
(3) δειγματάκια Intense care Dual effect sleeping pack 


(12,50€, 100ml) μια κρέμα νυχτός με σιλικονούχα υφή, με απαλή μυρωδιά, καθόλου λιπαρή που απορροφήθηκε αμέσως από την επιδερμίδα μου, με τρία δειγματάκια δε μπορώ να πω κ πολλά αλλα για τρία βράδια με κάλυψε κ πιστευω οτι αν την αγοράσω δε θα κλάψω τα χρήματα που θα δώσω
(5) δειγματάκια Panda's dream white hand cream ( 8,50€, 30ml) 

κρεμα για τα χέρια  με ένα ιδιαίτερο άρωμα, μου θύμισε κατι παλιό που δε μπόρεσα να προσδιορίσω...δε με τρέλανε, συγκεκριμένα περίμενα να δω σε πόση ωρα θα απορροφηθεί κ την ξέβγαλα να μην την μυρίζω, ήταν μαλακά τα χέρια μου αλλα δεν άντεξα την μυρωδιά. Ειναι λιπαρή, θελει χρόνο να απορροφηθεί οπότε προορίζεται μόνο για βραδινή χρήση.
Χαίρομαι που μου έστειλαν δείγματα από αυτή την κρέμα, είχα δει την συσκευασία της κ είχα σκοπό να την αγοράσω την επόμενη φορα, οπότε τωρα που τη δοκίμασα κ δε μου άρεσε απορρίφθηκε!
Μου έστειλαν ακόμη 2 δειγματάκια ενυδατική προσώπου για άντρες  Regencia Homme multi fluid κ ενα δειγματάκι banana hand milk αλλά καπου τα έβαλα κ δε μπορω να τα βρω, τα αναφέρω μόνο για να καταλάβετε οτι δε τα λυπήθηκαν τα δειγματάκια.



www.ebay.com (κλασσικό κ δοκιμασμένο, συνήθως με δωρεάν μεταφορικα!) 
Από το eBay πήρα ενα πακετάκι με 4τεμάχια Panda's dream eye patch (που σας ανέφερα κ παραπάνω)
από την εταιρεία Elizavecca: το Carbonated bubble clay mask (γύρω στα 13€, 100ml)
Μια μάσκα καθαρισμού προσώπου με άργιλο ειδική για να καθαρίζει κ να κλείνει τους πόρους του δέρματος. 


Είναι περίεργη στη χρήση της, ακόμη κ η μυρωδιά της ειναι περίεργη μυρίζει σαν γάλα...νομίζω!
Πλένεις το πρόσωπό σου κ αρχίζεις να απλώνεις σιγά σιγά με τη σπατουλίτσα που περιέχει η συσκευασία της μάσκας, περιμένεις 5 λεπτά κ αυτή αρχίζει να αφρίζει. Μολις αφρίσει σε όλη την επιφάνεια τότε αρχίζεις να κανεις μασάζ στο πρόσωπο κ ειδικά στα σημεία που εχεις πόρους (μύτη, μέτωπο κ πηγούνι).
Η πλακα ειναι στην υφή της: νοιωθεις οτι σκας φυσαλίδες καθώς αρχίζεις να κανεις μασάζ στο πρόσωπό σου!
Μου φάνηκε αρκετά "δυνατή" μάσκα, το δέρμα μου ενοιωσα οτι καθάριζε- οτι έτριζε. Κ προπάντων έκανε καλή δουλεια στο καθάρισμα των πόρων. Μετά τη χρήση εννοείται έβαλα λοσιόν για να ενυδατωσω το πρόσωπο κ κρέμα.

Τέλος αγόρασα παλι από eBay ταινίες για μαύρα στίγματα από την εταιρεία Innisfree: Jeju volcanic nose pack (5€/6τεμ.).
Τις δοκίμασα κ είμαι ευχαριστημένη, πλένεις το πρόσωπό σου κ τοποθετείς την ταινία στο σημείο που θες (μύτη, μέτωπο ή πιγούνι), την αφήνεις για 10-15 λεπτά κ μετα την τραβάς, θα εκπλαγείς με αυτό που θα δεις πανω! Κανουν καλή δουλειά όμως πρεπει να τις βάζεις τακτικά για να εχεις ενα καλό αποτελεσμα, γιατί στόχος ειναι να καθαρίζεις τους πορους και σιγα σιγα με εντατική περιποίηση να τους κανεις να κλείσουν, για αυτο κ πήρα την μάσκα με τον πηλό. Ο συνδυασμός τους θα με βοηθήσει πολύ στο να το καταφερω, εδω θα είμαστε κ θα το δούμε!
Πάντως εχω να προσθέσω κ για τα δυο αυτά προϊόντα οτι με το που τα χρησιμοποίησα, αμέσως έβγαλα ενα σπυράκι μικρό στη μύτη - σαν να το βοήθησε να σκάσει πριν την ωρα του!

To sum up
Ψάχνοντας για κορεατικες εταιρείες καλλυντικών ανακάλυψα πως ειναι πάρα πολλές κ με μεγάλη ποικιλία προϊόντων! 
Γενικό χαρακτηριστό τους ειναι οι περίεργες ή παιχνιδιάρικες συσκευασίες τους! Η εταιρία Tony Moly, η Etude House, η Too cool for school κ η It's skin με κέρδισαν μονο κ μόνο με τις συσκευασίες τους. 
Επίσης θα βρείτε προϊόντα που δεν εχουμε συνηθίσει να εχουμε, συγκεκριμενα οι σειρες περιποίησής τους έχουν κ ενα ακόμη προϊόν το "essence" ( γαλάκτωμα ενυδάτωσης) που το βάζεις μετα τη λοσιόν κ πριν την κρεμα,
Θα μου πεις πόσα ακόμη θα βάλω στο πρόσωπό μου;! Καλά θα κάνεις! Όμως εγω όταν το έβλεπα σε καθε σειρά περιποιησης μπροστά μου κ δε καταλάβαινα τί ειναι, ήθελα να μάθω! 
Επίσης θα βρείτε πολλά προϊόντα με βάση περίεργα για μας συστατικά τη βλένα σαλιγκαριού, το αυγό, την ντομάτα, το λάχανο... 
Θελει λίγο θάρρος να τα παραγγειλεις, δεν εχουμε συνηθίσει σε τέτοια. 
Πάντως διάφορα reviews που διαβάζω λένε τα καλύτερα, να ανοίξουν τα " οικονομικά ιντερνετικά σύνορα" κ θα δούμε.
Τέλος, μια πολύ καλή επιλογή είναι το www.wishtrend.com με μεγάλη γκάμα, βγάζει κατα καιρούς κουτάκια ομορφιάς που περιλαμβάνουν είτε best seller προϊόντα τους είτε θεματικά κουτία (πχ. Αλόε βέρα, βιταμίνη C, καλοκαίρι, κλπ.) το καλό ειναι οτι μπορείς να δεις τι περιέχουν τα κουτιά αυτά, συνήθως γίνονται sold out αμέσως! Με αγορές 69$ κ ανω εχεις δωρεαν μεταφορικά καθως κ δειγματακια σε καθε παραγγελία.
Έχουν επίσης κανάλι στο YouTube όπου δίνουν πολλές συμβουλές ομορφιάς είτε παρουσιάζουν τα προϊόντα τους με χρήσιμα tutorial. Εγω εχω κανει έγγραφη κ τα παρακολουθώ συνεχως.
Το www.strawberrynet.com ειναι ωραιο κ αξιόπιστο site, θελει ομως λίγο ψαξιμο με τις τιμές του, μπορει να ειναι οντως προσφορά ή μπορεί να το βρεις αλλου -30%, θελει ψαξιμο! Κατα τα άλλα εχει εναν ωραιότατο οδηγό για να σε μυήσει στα κορεάτικα καλλυντικά κ συνήθως εχει δωράκι για νέους πελάτες καθώς κ δωρεαν μεταφορικά εχοντας κ την επιλογή να βαλεις tracking number χωρίς χρέωση! Καλό!
Και το Amazon.com ειναι αξιόπιστο όμως εχει πάντα μεταφορικά!
Επίσης το www.etudehouse.com το official site της ομώνυμης εταιρείας προσφέρει τα προϊόντα της σε καλές τιμές, συνεργάζεται με συστημένο ταχυδρομείο κ με υπηρεσίες courier κ ετσι έχεις σιγουρη κ γρήγορη αποστολή όμως τα μεταφορικά βγαίνουν πολλά!

Αυτά από μένα,
φιλιά πολλά Νασουλίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου